CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torsdag 7. februar 2008

Sammenlikning av Blogger, Petter Solberg vs. Oslo Stil

Petter Solbergs, som er en av Norges mest proffilerte rally kjørere og har, hva jeg vil kalle, en ”typisk blogg”, som for det meste består av personlige opplysninger som omhandler han og hans dag (nesten som en dagbok).
Det fine med bloggen til Petter var at det så ut som om bloggen ble jevnlig oppdatert. Lenkene som var koblet til bloggen hans var relatert til VG og generelle nasjonale og internasjonale nyheter (lite relaterte ting til rally…)
Layouten på bloggen var litt rotete, men allikevel oversiktlig. Bloggen var lett å navigere i med tydelige overskrifter, men de var plassert litt her og der.

”Oslo Stils” side syntes jeg var… vel en smule kjedelig, litt tom, den virket litt som en uferdig info. side om street fashion. Siden er ikke noe jeg ville kalle en aktiv blogg (eller blogg i det heletatt) ettersom at verken publiserer eller noen (svært få) brukere ser ut til å bruke siden aktivt…
Hovedsiden/forsiden bestod hovedsakelig av tre hoved lenker + et bilde (dette er den første lenken) Den neste lenken forklarte (på engelsk) hva Oslo Stil driver med (omhandler gate stil i Oslo). Den siste lenken ramset opp andre linker tilknyttet andre motesider og personer som har jobbet med siden.
Det var en pen og oversiktlig blogg, men alt i alt litt tam om Fashion. Lite som fanget oppmerksomheten.

Sees neste blogg:P

0 kommentarer: